Hertog Jan Bieraanbieding

Uit liefde voor bier. Wij hebben ook liefde voor bier, met name voor bier aanbiedingen.

Persoonlijk vinden wij Hertog Jan een beetje een vreemde eend in de bijt. Een brouwer die door veel mensen als Belgisch beschouwd, maar toch echt Hollandse trots is, uit ons deel van Limburg! In tegenstelling tot de andere grote merken vertegenwoordigt op onze site, vinden we dat Hertog Jan zich wat meer focust op de ‘mainstream speciaalbieren’. Hertog Jan heeft in de Nederlandse horeca maar een marktaandeel van 3%. Dit is relatief weinig, want als we naar de 6 meest gezochte bier aanbiedingen kijken (Hertog Jan, Heineken, Grolsch, Jupiler, Bavaria, Amstel), het grootste aandeel, met meer dan 35%!

Met zo’n groot aandeel van de bier aanbiedingen zoektochten, willen we jullie natuurlijk heel graag helpen. Daarom zorgen wij er dagelijks voor dat we de beste bier aanbiedingen en met name Hertog Jan aanbiedingen vinden, door heel het land, bij de grootste winkelketens, welke ook nog eens bezorgen! Dus, als je geld en moeite wilt besparen, kom dan vaak bij ons terug!

Jouw zoektocht naar de beste Jupiler aanbiedingen stopt hier!

Met behulp van onze zorgvuldig ingerichte vergelijker, kan je in een oogopslag inzien waar jij het meest kan profiteren van een Hertog Jan aanbieding! De vergelijker wordt real-time bijgehouden, om te zorgen dat je nooit meer betaald dan nodig. Het enige wat je zelf nog even moet doen, is goed in de gaten houden of er bij het betalen geen bezorgkosten in rekening worden gebracht. Het merendeel van de winkels bezorgt gratis, zeker bij een bepaalde orderwaarde (bestel dus veel, goedkoper gaat het haast niet worden!), maar hou het voor de zekerheid nog wel even in de gaten.

Bijna weekend, snel de beste bier aanbieding zoeken, maar je kan niks vinden?

Laat het ons weten! We proberen ten alle tijde de beste bier aanbiedingen op onze site te hebben, en vinden het belangrijk als ook jij geholpen kan worden door ons. Uiteraard is het niet altijd mogelijk alle winkels mee te nemen, in de regel ligt onze focus op landelijke winkels, welke thuisbezorgen, en de grootste biermerken vertegenwoordigen. Desalniettemin kijken we graag met je mee, indien je iets mist!

Geen verpakking is ons te gek, kratten, tapvaten, blikken, en losse flesjes, alles proberen we voor jullie te vinden!

Momenteel hebben we al redelijk wat Hertog Jan aanbiedingen op onze site staan. Een aardige lijst, al zeggen we het zelf, maar nogmaals – mis je iets? Laat het ons weten!

Hertog Jan, alleen maar bier aanbiedingen

In tegenstelling tot de andere merken die we voor jullie in kaart brengen (Heineken, Grolsch, Jupiler, Bavaria, en Amstel), lijken jullie volgens de Google zoekresultaten alleen maar geïnteresseerd in de beste bier aanbiedingen voor Hertog Jan.

Een enkeling van jullie lijkt geïnteresseerd in wat meer informatie over de brouwerij, maar dat blijkt een enorm beperkt aantal te zijn. Fijn dat we in ieder geval de beste Hertog Jan aanbiedingen al op een rijtje hebben gezet!

Dan nog twee feitjes van de brouwerij: opgericht in 1915 Arcen, Limburg, maar na wijziging van verschillende eigenaren en meerdere naamswijzigingen, pas sinds 1998 actief onder de naam Hertog Jan. Wat dat betreft een ‘jonkie’ dus.

© 2020 bierprijzen.net - Alle rechten voorbehouden

Scroll to Top