Winkels

Het lijkt wel of de prijzen van alles zijn gestegen, hè?


Bij bierprijzen vergelijken we de bierprijzen en aanbiedingen van zo veel mogelijk supermarkten in Nederland. We doen ons best om regelmatig nieuwe winkels en supermarkten toe te voegen. Er zijn vaak enorme verschillen tussen de grotere supermarkten.

Vergelijk vele supermarkten, ontdek wekelijkse en dagelijkse aanbiedingen en maak dankzij ons overzicht slimme boodschappenlijstjes om tot geld te besparen op uw boodschappen.

Wat is de goedkoopste supermarkt in 2022?

Elke week vergelijken we hoeveel de grootste Nederlandse supermarkten vragen voor een krat bier. Hierin vergelijken we de bekende biermerken zoals Heineken, Amstel, Grolsch, Hertog Jan en vele meer, tot de lekkere speciaalbiertjes die steeds populairder worden. De bierprijzen vergelijken we bijvoorbeeld van de bekende supermarkten zoals Albert Heijn, Jumbo, PLUS en COOP.

Deze data gebruiken we niet alleen om dagelijks de actuele bierprijzen te tonen. We gebruiken deze ook om jaarlijks inzicht te kunnen geven in de ontwikkeling van bierprijzen en deze te vertalen naar informatie voor onze gebruikers om zo het goedkoopste bier en de beste aanbiedingen te onthullen. De laatste resultaten van onze analyse leest u in dit blog en u zult misschien verrast zijn door hoe de supermarkten gerangschikt staan als we ze vergelijken.

Hoe gebruik ik deze website?

We richten ons op onze website primair op het vergelijken van bierprijzen. Deze plaatsen we up to date in een handig overzicht waarin we de bieraanbiedingen van dit moment bovenaan plaatsen. Zo zie je eenvoudig welk biermerk in de aanbieding is en bij welke supermarkt. Het is bij alle supermarkten die wij plaatsen mogelijk om online te bestellen. Op die manier is je bier eenvoudig thuisbezorgd.

1.       Ontdek bijvoorbeeld welke bieren bij Albert Heijn en Jumbo duurder zijn geworden

2.       Ontdek hoe je wekelijkse bieraanbiedingen kunt vinden

3.       Bekijk hoe speciaalbieren, grote merken en eigen merk van supermarkten zich verhouden

4.       Prijsvergelijking voor de grote supermarkten eenvoudig te gebruiken

Alle Merken

Kratten, multipacks en flesjes bier.
Wij vergelijken alle merken!

Alle Winkels

Vind bierprijzen van alle online aanbieders in Nederland.

Beste bier prijzen

Jouw favoriete biermerk altijd voor de beste prijs, bezorgd in Nederland.

© 2020 bierprijzen.net - Alle rechten voorbehouden

Scroll to Top